1) Spektra, Lvl 80 Priest
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Spektra2) Samozrejmne jsem pro PvE ale PvP si taky nekdy zajdu hlavne kvuli achi:)
3) Ve vasi guidle jsem uz byl, ale pag jsem mel problem s penezma, tag jsem byl asi 4 mesice neaktivni, ale ted by jsem se chtel vratit
4) Byl jsem jenom ve vasi guilde
5) Ventrilo mi nedela problem a ani komunikace:)
6) Raidu jsem se moc neutasil teda snad skoro ubec, jen nake skusenosti s naxx 10man
7) 1) Vlastni acc
2) Disco/Holy snad jen proto ze chci byt healer (jeste nemam dual spec, ale mag chci skusit shadow na DPS)
3) Uprava talentu mi nedela problem
1) 8Mb (O2)
2) Vlastni PC
3) je mi 18 let, chodim spat tag kolem 1-2 hod rano xDDD
9) Pondeli, Utery, Streda, Ctvrek nako od tech 18 - 20 hod do kolika bude potreba (jinaci dny (Patek Sobota Nedele) jsi nejsem jistel zda budu po vecerech online, vetsinou chlasam xDD)
10) Equip, Achivementy (wipe mi nevadi) Raidovat se budu snazit jak jen to bude mozne
11) Uz jednou jsem v guilde byl a chtel bych u vas zustat, a prinos pro guildu, tag ten se vzdy najde kdyz je hrac ochotnej pomoc ostatnim, napriklat profese, davani veci do guild banky, a douam ze jse vam bude hodit Healer, mno a dal newim co napsat tag diky za odpoved Spektra