Epitaph
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Epitaph

Game:World of Warcraft Realm: Drak'thul EU

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Zajem o raidy a raid time-DULEZITE

Goto down 
+11
Gabrineli
Ymirheim
achnatona
Pandemonic
Beress
Booner
Smrták
Euthanasy
pesan
Dorwa
Sereth
15 posters
AutorZpráva
Sereth

Poèet pøíspìvkù : 3

Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Empty
PříspěvekPředmět: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeSun Oct 18, 2009 12:17 am

Tenhle topic zakladam z duvodu zjisteni toho zda v guilde existuji lidi kteri maji opravdu zajem chodit na raidove instance,dle poctu lidi co se k tomuhle vyjadri se upresni zda pujde o 25-tky nebo 10-tky, kazdy kdo si tohle precte sem napise jaky cas by mu vyhovoval a jak casto je schopny v tydnu byt online at se da ustalit 10-tkovy a da se uvazovat na 25-tkou ve vhodnou hodinu a den v tydnu. Kdo tady nebude zaregistrovany a nebude jevit zajem, tim ze sem napise, neni potreba aby v guilde dal setrvaval.

Moje postavy v guilde: Sereth - priest - heal ( dual - shadow)
Silentbrock - rogue - combat dps

Cas : Po,Ut,St,Pa 18:00-1:00
Čt 20:00-1:00
So 15:00-1:00

tenhle cas plati pokud jsem v miste bydliste,bohuzel jezdim po republice a nemam dane dny takze se muze stat ,ze se dozvim odjezd v dany den.Patek a Sobota zavisy na sportu kdy mame zapas.
Návrat nahoru Goto down
Dorwa

Poèet pøíspìvkù : 1

PříspěvekPředmět: Re: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeSun Oct 18, 2009 1:26 am

Časy dost záleží na práci, 2x týdně kurzy (čeho nebudu rozvíjet veřejně), ale cca takhle:
Po: 18:00 - 23:00
Út: 18:00 - 23:00
Pá: 16:00 - 21:00
So: 1x za 14 dní návštěva rodičů, tj. jeden týden můžu, další ne
Ne: 17:00 - 23:00

Asi bude těžký se nějak trefit do času všech, ale snad se nám to povede. Hlavní je snaha...

Edit: do konce roku St + Čt: 18:00 - 23:00

Naposledy upravil Dorwa dne Sun Oct 18, 2009 9:13 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
pesan

Poèet pøíspìvkù : 4

PříspěvekPředmět: Re: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeSun Oct 18, 2009 7:47 am

Pessikka - priest - heal/shadow

čas - po,ut,st,ct,ne - 19.00 - 24.00
Návrat nahoru Goto down
Euthanasy

PříspěvekPředmět: Re: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeSun Oct 18, 2009 3:45 pm

Po - Pá: Vesměs dle nálady a času, kdy se dostanu z práce - dá se preventivně říci, že před 19:00 to ve všední dny nehrozí.
So - Ne: Většinou tu jsem vždy od 18:00
Návrat nahoru Goto down
Smrták
Lord
Lord

Poèet pøíspìvkù : 6

PříspěvekPředmět: Re: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeSun Oct 18, 2009 4:06 pm

po-pa 16:00-23:00
so-ne 14:00-00:00
Návrat nahoru Goto down
Booner
BoonerHead
BoonerHead
Booner

Poèet pøíspìvkù : 33

PříspěvekPředmět: Re: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeSun Oct 18, 2009 4:56 pm

ja sa podridim, ale kazdy den od 19°°+jeden tyden za 4tydny mam odpoledni praxe takze jeden tyden jsem bez raidu (21:30 su doma z praxi)
Návrat nahoru Goto down
https://epitaph.forumczech.com
Beress
Lord
Lord

PříspěvekPředmět: Re: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeSun Oct 18, 2009 10:35 pm

po-pá 17:00-23:00 .....pokud nedělám odpolední
so 14:00- až do zblbnutí a nejdu na pivo
ne 14:00-23:00 pokud nejsem jako pig po sobote Sleep
Návrat nahoru Goto down
Pandemonic

PříspěvekPředmět: Re: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeMon Oct 19, 2009 2:49 am

U mě to záleží na práci jestli nepojedu ranní, odpolední nebo noční. Tento týden mám třeba odpoledni takže se do hry dostanu nejdřív tak v 22:30. Jinak pokud nemám odpol tak je to následovně.

Po.-Pá 19:00-24:00- Když mám ranni
Po-Pá 14:00-21:00- Když je noční

a víkendy můžu kdykoliv pokud třeba nejdu na pivo. Čas pro upřesnění

So-Ne. 15:00- ?

Snad se najde skulina kdy s vama něco pujdu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
achnatona
Lord
Lord

PříspěvekPředmět: zajem o raidy a raid time   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeMon Oct 19, 2009 3:41 pm

Po-Pá při ranni 17:00-00:00 při noční 12:00-17:30

So-Ne prakticky neustále pokud nesedím v hospodě s Beressem, Boonerem nebo Serethem což dopředu oznamujeme affraid cheers
Návrat nahoru Goto down
Ymirheim

PříspěvekPředmět: Re: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeWed Oct 21, 2009 1:23 am

marodím, tak zatím mužu kdykoli, ovšem pokud nezdrhnu na picko Wink
Návrat nahoru Goto down
Gabrineli

Gabrineli

Poèet pøíspìvkù : 4

PříspěvekPředmět: Re: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeWed Oct 21, 2009 5:20 pm

mam zaujem ale som len 73 Very Happy zatim .. a cas je mi uplne jedno ked bdue vyhovovat vam aj mne ...
Návrat nahoru Goto down
Akirasha

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: raid time   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeWed Oct 21, 2009 9:02 pm

Jsem online skoro porad mam flexibilni pracovní dobu tak že se muze stat ze budu celi den online a hodinu pred raidem budu muset odejit...
Po-Pa 18:00-03:00
So-Ne 16-05:00
Návrat nahoru Goto down
Logarad

PříspěvekPředmět: rozpis sluzeb na dungy   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeWed Oct 21, 2009 9:30 pm

ut-19-22
ct-19-22
ne-17-22
jinak sem tu kazdej den ale musim porad obhyhat takze to na dungy neni ,ale ve stanoveny hodiny a dny semnou muzete pocitat Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
fripeet

PříspěvekPředmět: Re: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeThu Oct 22, 2009 2:29 pm

Moje postavy: Aprael, Eleanare

Mám čas pátek, sobota a neděle, prakticky celej den, pokud nejdu na nějakou kalbu
Návrat nahoru Goto down
Heavic

Poèet pøíspìvkù : 3

PříspěvekPředmět: Re: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitimeSat Oct 24, 2009 7:58 pm

Postava: Amarisa - DK - dps

Ne - Čt od 18:00 do raních hodink klidně....

Pá - So vůbec pač za 1) nemám PC doma zatím a nechce se mi nic skládat ( stačí NB) a za 2) se chodí chlastat a né pařit Razz
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zajem o raidy a raid time-DULEZITE   Zajem o raidy a raid time-DULEZITE Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Zajem o raidy a raid time-DULEZITE
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Co s sebou na raid?

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Epitaph :: Epitaph :: Novinky-
Přejdi na: