Red
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 13. 10. 09
| Předmět: Pindi MM,SRV Tue Oct 13, 2009 5:01 pm | |
| [WoW] Nick:Pindi Class:Hunter Zkusenosti s tuto class?:4 roky hraní, na ofiku pol roka Level:80 Talenty:Marksmanship 0/51/20,Surival Zkušenosti:TBC-raidy full,Naxx-clear,VOA-clear,TOS-clear, Ulduar a ToCT-taktiky Raid time: 20:00-00:00+-hod Jak dlouho hraješ WoW?: 4,5 roku Předcházejicí guilda: Funky Dudes Equip: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=PindiDůvod odchodu z předcházející guildy: neviem som sa po prazdninach prihlasil na ofi a bol som unguilded Statistiky: 2891 AP, 4,88% hit rating, 17k HP,11K Mana, 27,17% crit chance, 6,07%Haste [Real Informace] Věk: 24 Pár vecí o sobe: sikovny,bystri, sportovní postava-venujem sa floorballu a nechutne chudobny,po usi zamilovany pracujem v oblasti Kartografia, medzi moje najvacsie hriechy patri vodna fajka | |
|
Booner BoonerHead
Poèet pøíspìvkù : 33 Join date : 13. 09. 09 Location : Blatnica City
| Předmět: Re: Pindi MM,SRV Tue Oct 13, 2009 8:07 pm | |
| prihlasku mas podle me prisernou(je tu na to vzor) equip mas rozjety(zatim) a u hunteru je zatim stop, ale nech sa vyjadri CL a ostatni. za mne tak na 60%ano | |
|
Smrták Lord
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 23. 09. 09 Age : 37
| Předmět: Re: Pindi MM,SRV Wed Oct 14, 2009 1:03 pm | |
| no co dodat sám nevím hunterů mámo dost aktivních no musel by si zamakat na hit capu atd atd ale to se dá doladit takle nemužes ani dávat žadnoou dps s mm ale to se dořeší no jen mi uniká poenta proc odchazíš s guildy ktera chodí toc 25 no já se rozmyslím až podle tve odpovedi a pár lidí tam znám tak se jich optám ale za mě zatím ne až podle případné odpovedi. | |
|
Booner BoonerHead
Poèet pøíspìvkù : 33 Join date : 13. 09. 09 Location : Blatnica City
| Předmět: Re: Pindi MM,SRV Thu Oct 15, 2009 10:00 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Pindi MM,SRV | |
| |
|